Эрүүл хоол, хүнс гэж юу вэ?

•Хоол, хүнс нь хүний бие махбодийн хэвийн үйл ажиллагааг хангаж, хөдөлмөрлөх чадвар, эрүүл мэндэд хамгийн идэвхитэй нөлөө үзүүлнэ. Хүний эрүүл мэндийг дэмжихийн зэрэгцээ, хоол тэжээлтэй холбоотой аливаа өвчнөөр өвчлөх...

Төлөвлөгөөт хяналт шалгалт

Төлөвлөгөөт хяналт шалгалтад хамрагдахаар зарлагдсан Сонгинохайрхан дүүргийн нутаг дэвсгэрт зочид буудал, амралтын газрын дэргэдэх хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ эрхэлдэг 20 аж ахуйн нэгж, иргэдэд холбогдох хууль тогтоомж, дүрэм, журам, стандартыг...

ХҮНСНИЙ ХУДАЛДААНЫ ГАЗРУУДАД СУРГАЛТ ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА

Нийслэлийн Хүнс, Хөдөө аж ахуйн газраас Нийгмийн эрүүл мэндийн үндэсний төвийн Эрдэм шинжилгээ, судалгааны хэлтсийн Хоол судлал, хүнсний аюулгүй байдлын алба, ыСанхүүгийн Зохицуулах хорооны Мөнгөн зээлийн зохицуулалтын албатай хамтран...

УРГАМАЛ ХАМГААЛАХ ЦОГЦОЛБОР АРГЫГ НЭВТРҮҮЛЭХ СЭДЭВТ СУРГАЛТ

Ургамал хамгаалалын бодисыг зөв зохистой хэрэглэж эрүүл аюулгүй бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх чиглэлээр нийслэлийн 9 дүүргийн 50 гаруй аж ахуй нэгж, өрхийн тариаланчдад дараах мэдээлэлийг олгосон.  Үүнд:      – Төмс, хүнсний...

Сургалт зохион байгууллаа

Баянгол дүүргийн Ерөнхий менежерийн баталсан хөтөлбөрийн дагуу тус дүүргийн нутаг дэвсгэрт хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний чиглэлээр үйл ажиллагаа эрхэлдэг 109 аж ахуйн нэгжүүдэд 2025 оны 05 дугаар сарын 01-ний өдөр...